Group 66.jpg

Povestea noastra.

Suntem o echipa care am inceput in 2018 sa producem piese de mobilier facute la comanda in stil industrial. Am inceput in urma unui experiment. Am facut o piesa de mobilier unica, dintr-un lemn vechi de 150 de ani care a depasit asteptarile noastre si a celor care au vazut produsul. 

 

 

In urma experientei de 4 ani in industria confectiilor metalice, ne-am gandit sa incepem acest proiect numit MEWO, incantand oamenii cu piese de mobilier interior unicate. Asa am inceput sa facem in  numar mai mare piesele care le puteti vedea in galeria noastra foto.

 

 

Esența stilului industrial chic constă în alăturarea metalului galvanizat cu sticla, pielea și lemnul, menținând însă liniile și formele relativ simple. Minimalist, dar deosebit și plin de căldură, este un stil ce inspiră și impresionează prin echilibru și textură.

Din punct de vedere cromatic, stilul industrial se caracterizează prin nuanțe reci de gri, alb, negru, alături de nuanțele calde de maro ale lemnului. Un start bun poate fi reprezentat de o paletă neutră de culori, căreia i se adăugă apoi accente calde, lemnoase. 

 

 

Materialul folosit cu precădere într-o casă în stil industrial este lemnul care are însă un aspect natural și uzat, cu suprafețe nefinisate. Nuanțele neutre se completează și cu tonurile calde aduse în interior prin intermediul accesoriilor, textilelor și al plantelor. Pentru a revitaliza spațiul și a-i da un aer primitor, poți adăuga accente de culori intense, în funcție de preferințele tale: albastru deschis, verde pajiște, roșu intens sau portocaliu luminos.

Bistrița, România

+40754519459

+40743687828

©2020 by The Why Company. All Rights Reserved to ProMetal